Flyttstädning i Stockholm

Online Bokning

Lätt att boka online

Utbildade städare

Vår utbildade personal kan städning

Bästa produkterna

Vi änvänder marknadens bästa miljövänliga städprodukter.

Enkelt att betala

Du betalar när det är klart och godkänt.

Vi kan flyttstädning i Stockholm

100 % garanti på flyttstädningen vilket betyder att vi åtgärdar all eventuella klagomål eller liknande tills ni värden eller nya hyresgästen är helt nöjd.

Vi tycker att flytt och flyttstädning bör skötas av samma företag för att slippa alla problem med att samordna det med ett annat företag. Så välj oss för din flyttfirma i Stockholm.

För hemstädning i Hägersten samarbetar vi med Städab.se och kan rekomendera dom varmt.

flyttstädning i Stockholm

Boka din flyttstädning i dag med RUT-Avdraget

Flyttstädning i Stockholm är en viktig del av flyttprocessen.

Att flytta till ett nytt hem kan vara en spännande och stressig tid, och det är viktigt att inte glömma bort flyttstädningen. Att anlita en flyttfirma för flyttstädning kan vara ett smart val, speciellt i en storstad som Stockholm.

Flyttstädning med en flyttfirma eller en städfirma?

En vanlig städfirma kanske inte är så erfarna när det kommer till flyttstädning, och kan lätt missa viktiga områden som behöver rengöras. Flyttstädning är mer omfattande än vanlig städning och innefattar vanligtvis djuprengöring av hela hemmet, inklusive utrymmen som normalt sett inte städas varje dag. Det är också viktigt att tänka på att det finns specifika krav för flyttstädning, såsom att vissa områden måste vara helt rena för att flytten ska bli godkänd.

Att anlita en flyttfirma för hela flytten

När du anlitar en flyttfirma för flyttstädning, så är du säker på att allt kommer att bli rengjort enligt högsta standard. Flyttfirmor har erfarenhet och kunskap om vad som behöver rengöras vid en flytt, och har även de nödvändiga verktygen och utrustningen för att utföra jobbet på ett effektivt sätt.

Flyttfirmor i Stockholm, som vi på Flytterian, erbjuder även försäkring på sina tjänster. Detta ger dig som kund extra trygghet och försäkring om något skulle gå fel under städningen. Att anlita en flyttfirma för flyttstädning sparar också tid och energi, vilket kan vara mycket värdefullt när du redan har mycket att tänka på under en flytt.

Att anlita en flyttfirma för flyttstädning i Stockholm är en bra idé eftersom de har erfarenhet, kunskap och utrustning för att utföra jobbet på ett professionellt sätt. De kan också erbjuda försäkring på sina tjänster, vilket ger extra trygghet för kunden. Så, om du planerar en flytt i Stockholm, överväg att anlita en flyttfirma för att ta hand om din flyttstädning och spara dig tid och energi.

RUT avdrag för flyttstädning?

En annan fördel med att anlita Flytterian för din flyttstädning i Stockholm är att vi självklart använder RUT-avdraget. Detta innebär att du som kund kan dra av upp till 50% av kostnaden för städningen . RUT-avdraget är en förmån som gör att det blir mer prisvärt för kunder att anlita professionella städtjänster, och det gäller även för flyttstädning.

Vi på Flytterian är registrerade för att kunna använda RUT-avdraget för våra städtjänster, inklusive flyttstädning. Det betyder att vi kan dra av halva kostnaden på din flyttstädning i Stockholm och du sparar pengar samtidigt som du får en professionell och högkvalitativ städning.

Det är viktigt att notera att det finns vissa villkor för att använda RUT-avdraget, såsom att du måste ha betalat skatt i Sverige och att städningen måste utföras i ditt eget hem. Men om du uppfyller dessa krav, kan du dra nytta av RUT-avdraget och få en högkvalitativ flyttstädning till ett förmånligt pris.

Här på Skatteverkets hemsida finns all information om RUT avdrag för flyttstädning och flyttjänster.

Priser för flyttstädning

Vi på Flytterian strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa priset på flyttstädning i Stockholm. Vi är medvetna om att pris är en viktig faktor när du väljer en flyttfirma för din flyttstädning, och därför har vi utformat våra priser på ett sätt som är konkurrenskraftigt samtidigt som vi levererar högkvalitativ städning.

Våra priser för flyttstädning baseras på ytan av den bostad som ska städas. Vi har delat in prissättningen i olika kategorier, från mindre bostäder på 0-29 kvm till större bostäder över 180 kvm. Vi har också lagt till extra tjänster som frysavfrostning, balkongstädning och urplockning från köksskåp, för att nämna några.

Kontakta oss för en kostandfri offert