Varför anlita Flytterian?

Vi har av erfarenhet

Vi har av egna erfarenheter fått uppleva hur höga förväntningarna är när det kommer till flyttfirmor i Stockholm. Det är ingen tvekan om att man måste tidsenlig, effektiv, professionell och flexibel. Men något som inte heller går att kompromissa med är den mänskliga biten. När det handlar om flytthjälp och möbeltransporter så är det ofta en hel den känslor inblandade. Därför vet vi att vårt uppdrag kommer med ett stort mått av förtroende som vi absolut inte vill riskera att missköta. Med fokus på fullservice och helhetslösningar så kan vi skräddarsy våra erbjudanden för att passa såväl individers som företags särskilda behov. Genom att säkerställa att varje enskilt flyttuppdrag håller samma höga nivå som det föregående så kan vi se till att alla våra kunder vet precis vad de har att förvänta. Vi tror själva att detta är en av orsakerna till varför vi har fått många återkommande och trogna kunder.

Tveka inte att kontakta oss

Då vi inte vill att ni ska ha minsta lilla tvekan över att vi är rätt val så ser vi fram emot att ni kontaktar oss för inledande orientering gällande vad ni faktiskt behöver för tjänst. På så sätt kan vi ge er en prisuppskattning eller ett konkret prisförslag, och även tydliggöra hur lång tid uppdraget kan tänkas ta, vad som krävs av er för att resultatet ska bli så bra som möjligt och hur vi på bästa sätt justerar vårt arbetssätt för att ni ska bli riktigt nöjda. Vi är övertygade om att kommunikation alltid är vägen till framgång.

Flyttjänster

När det kommer till flytt så kan det ofta vara ett väldigt omständligt och krävande projekt. Flytthjälp är därför inte bara ofta en praktisk nödvändighet, utan även ett sätt att få tid över till att fokusera på det mer väsentliga. Vi kan erbjuda enkla heltäckande lösningar gällande allt i från de allra minsta till de största flyttprojekten. Detta gör att vi kan se till så att er flyttupplevelse blir helt och hållet problemfri. Genom att möjliggöra så att våra kunder kan vara engagerade i den utsträckning de anser nödvändigt ser vi till att alltid upprätthålla förtroendet för att vi kommer hantera flytten på bästa möjliga sätt. Eftersom vi vet hur känsliga flyttuppdrag kan vara så kommer vi att se till så att ni redan i förväg känner er trygga med att vi kommer hantera det hela på ett sätt som gör att ni inte behöver känna minsta oro.

Transporttjänster

När det kommer till transporter så är det enligt vår erfarenhet av oerhört stor vikt att både vara punktlig och säkerställa att det som ska transporteras hanteras med största möjliga omsorg. Genom att fokusera på effektiv samkörning och utrymmesoptimering kan vi i många fall erbjuda väldigt förmånlig prissättning. Detta är även en naturlig del av vårt ständigt pågående arbete med att i så stor utsträckning som möjligt säkerställa miljömässigt skonsamma transporter. Eftersom vi vet att det ofta finns många särskilda önskemål med i bilden när det kommer till effektiv transport så värdesätter vi verkligen kommunikation. Genom att se till så att vi är överens om de specifika kraven och förutsättningarna för varje transportåtagande så har vi lyckats få många trogna transportkunder. Såväl bland många ledande företag som privatpersoner.

Flexibla helhetslösningar

Vår ambition har alltid varit att säkerställa att våra tjänster är tillräckligt flexibla för att tacka varje enskild person och företags unika behov. Därför arbetar vi utifrån noggranna rutiner som innebär stor fokus på den inledande kommunikationen, löpande samtal och effektiv återkoppling för att se till att planering, utförande och resultat blir precis som alla inblandade har tänkt sig. Vad vi har kommit att uppleva är att detta alltid lönar sig även om det från vår sida innebär att vi ofta behöver anstränga oss lite extra. Anledningen är så klart att vi har valt att göra kundfokus till en naturlig del av vår verksamhet. Detta gör att vi både respekterar och värdesätter våra kunders insikter gällande vad det är som gör en flytt eller ett transportjobb till en verklig framgångssaga.

Tveka inte över att kontakta oss. För oss spelar det ingen roll om ni behöver hjälp med transport av ett enskild möbel, flytta ett helt kontor eller forsla bort saker till en återvinningscentral. Vi utför alla transportuppdrag med samma gedigna fokus på ett riktigt tillfredsställande resultat. Om ni frågar oss själva så tycker vi att våra tidigare utförda uppdrag talar sitt tydliga språk. 

Självklart ingår enligt oss även flyttstädning när man anlitar en flyttfirma