Flyttfirma pris

Pris på Flytthjälp i Stockholm. Vi ordnar med all administration för RUT avdraget, och det dras direkt på fakturan.

2 man och en flyttbil 495kr per timme!

Vi på flyttar för 495 kr per timme då ingår flyttbil plus två duktiga flyttgubbar i priset.

Går ni i tankarna att anlita en flyttfirma i Stockholm har ni kommit rätt, vi har inte bara mycket bra priser på våra tjänster inom flytt utan vi kan flytt och flyttar varje dag. Kontakta gärna oss för en kostnadsfri konsultation ang. er flytt om ni har några frågor eller funderingar om hur det fungerar. för oss är allt självklar men flyttar man inte så ofta så är det många saker man går och funderar över. tex priser, hur lång tid det tar, när sker betalningen eller hjälper ni till med RUT avdraget? Frågorna är många och vi har svaren! kontakta oss här.

Vi tycker att flyttstädning är en självklar del i din flytt och bör skötas av flyttfirman då det går lättare att koordinera allt och du som kund behöver bara prata med en person för hela din flytt

 

Flyttfirma stockholm pris

Att anlita en flyttfirma för en flytt inom Stockholm kan vara en klok investering för att spara tid och undvika stress. Pris på en flytt inom Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive mängden av möbler och saker som ska flyttas, hur långt avståndet är mellan gamla och nya bostaden, och vilka tjänster du behöver hjälp med.

En vanlig praxis för flyttfirmor i Stockholm är att debitera en fast timavgift baserat på antalet timmar som arbetet förväntas ta. Denna timavgift kan variera från cirka 495–700 kronor per timme efter RUT avdraget, beroende på vilken typ av fordon som används och hur många flyttgubbar som arbetar med flytten. Detta pris kan också inkludera andra tjänster som packning, demontering och montering av möbler, och flyttstädning.

För att få en mer exakt uppskattning av priset för en flytt inom Stockholm, är det bäst att kontakta oss för en prisuppgift det är helt kostnadsfritt och tar bra några timmar innan ni få pris för flytt i Stockholm.

Vad kostar en flyttfirma?

Vad kostar det egentligen att anlita en flyttfirma? Priset påverkas av flera faktorer, och det kan vara svårt att få en exakt prisbild utan att ta kontakt med en flyttfirma för att få en kostnadsfri offert.

En av de viktigaste faktorerna som påverkar priset är hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar hur lång tid flytten tar inkluderar hur mycket som ska flyttas, vilka föremål som ska flyttas, om packning behövs, antal våningar och trappor som måste övervinnas och tillgång till hiss.

Ju mer som behöver flyttas, desto längre tid tar det och desto högre blir priset. Ömtåliga och tunga föremål som pianon och kassaskåp tar också längre tid att flytta, då de behöver packas och fraktas med varsamhet.

Våningar och trappor kan också påverka priset, eftersom det kan ta längre tid att flytta föremål från eller till en högre våning utan hiss. Packningen kan också påverka priset, då det brukar stå för ungefär 20–30% av flytten. Om du önskar att flytten ska gå snabbare kan du förbereda genom att packa själv eller så hjälper flyttfirman till med packningen.

Det är viktigt att vara tydlig med specifikationerna för din flytt för att kunna få en korrekt prisbild vid offert. Ju mer detaljerad du är, desto bättre kan flyttfirman estimera hur lång tid flytten kommer att ta och därmed ge dig ett mer exakt pris.

Priset på en flyttfirma beroende på flera faktorer, såsom mängden föremål som ska flyttas, vilka föremål som ska flyttas, antal våningar och trappor som måste övervinnas, tillgång till hiss, samt behov av packning. För att få en exakt prisbild bör du ta kontakt med en flyttfirma för att få en kostnadsfri offert baserat på dina specifika behov och önskemål.

Vi hjälper även till med:

Flyttstädning i stockholm

Flyttstädning

Från 1599 kr

packhjälp i Stockholm

Packning

Packhjälp i Stockholm 495kr/ timme ink lån av flyttkartonger

Vi utför flyttstädning i Stockholm

Återvinning

Återvinning I Stockholm? vi hjälper till med allt ang återvinning

Flytt inom Sverige

Vi flyttar till och från alla oret i Sverige

Boka redan i dag

Klicka för en kostnadsfri offer